AcasăADMINISTRATIEAlegeri parţiale în Colegiul Haţeg, până la începutul verii

Alegeri parţiale în Colegiul Haţeg, până la începutul verii

dan-radu-rusanuAlegerile parţiale pentru ocuparea postului de deputat din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor vor avea loc până la începutul verii, adeclarat premierul Victor Ponta.

„Aşteptăm nişte decizii definitive referitoare la parlamentari care au fost consideraţi de ANI incompatibili sau în conflict de interese şi o să facem într-o singură zi alegeri parţiale pentru toate colegiile care se eliberează în acest început de an”, a spus Ponta.

El a afirmat că şi-ar fi dorit să nu mai organizeze alegeri legislative parţiale în colegiile rămase fără reprezentanţi în Parlament, argumentând că numărul aleşilor este oricum prea mare, dar, întrucât a fost criticat pentru această opţiune, alegătorii vor fi chemaţi la urne cel mai probabil până la începutul verii.

„Opinia mea şi opţiunea mea personală, nu o ascund şi nu mi-am schimbat-o, era aceea de a nu mai face alegeri, că şi aşa suntem mulţi parlamentari, se mai reduceau. Dar exact cine mă critica pentru că sunt prea mulţi parlamentari, după aceea m-a criticat că nu vreau să fac alegeri”, a explicat primul-ministru.

Deputatul liberal Dan Radu Ruşanu, din Colegiul Haţeg, a demisionat după a fost numit recent în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară.

Între colegiile unde vor mai fi organizate alegeri se numără cel de senator, din sectorul 4 al Capitalei, post vacant după ce conservatorul Dan Voiculescu a demisionat pentru a permite instanţelor să „îşi facă datoria”, în dosarul în care este implicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc