AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSAjutor de stat de peste 162 de milioane de lei pentru motorina...

Ajutor de stat de peste 162 de milioane de lei pentru motorina utilizată în agricultură

Valoarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură până la data de 31 decembrie 2014 se ridică la 162,6 milioane de lei, iar cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de 90,5 milioane litri, potrivit unei hotărâri adoptate vineri de Executiv.

Sumele alocate sunt asigurate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) elaborează procedurile specifice de implementare și control precum și formularistica necesară aplicării schemei temporare de ajutor de stat.

[quote_box_center]Guvernul României a adoptat, în ședința din 12 decembrie, hotărârea privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură. Perioada de aplicare a schemei de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură este până la data de 31 decembrie 2014. Cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de 90,5 milioane litri, iar suma totală alocată schemei de ajutor de stat se ridică la 162,673 milioane de lei”, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.[/quote_box_center]

Până la începutul lunii noiembrie, APIA a plătit 211 milioane de lei pentru ajutorul de stat acordat pentru motorina utilizată în agricultură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc