AcasăADVERTORIALAi nevoie de niște bani în plus? TOP 3 metode de a-i...

Ai nevoie de niște bani în plus? TOP 3 metode de a-i obține 

Cu siguranță te-ai confruntat măcar de câteva ori până acum cu nevoia de niște bani în plus. Poate fi vorba de o renovare a locuinței, asigurarea unor bunuri necesare sau o vacanță mult așteptată. Trebuie în primul rând să îți faci un calcul al cheltuielilor, ca să vezi ce te-a făcut să ai nevoie de suma de bani în plus. Dacă însă e vorba de ceva neașteptat, metodele de mai jos s-ar putea să îți dea o mână de ajutor. 

Iată 3 metode pentru niște bani în plus

  • Fii mai cumpătat 

Chiar dacă nu asta vrei să auzi, cumpătarea este o metodă de lungă durată pentru a nu rămâne fără bani. Există diverse aplicații sau programe care te pot ajuta să îți calculezi cheltuielile. Chiar dacă ești sceptic, încearcă să folosești o astfel de aplicație timp de câteva zile sau o săptămână. Vei fi uimit de câte cheltuieli inutile ai și pe care ai putea să le elimini. Astfel vei avea mai mulți bani pentru situații neprevăzute. 

Mai poți să îți faci o pușculiță, chiar dacă sună copilăros. Ai grijă însă să o încui și să o deschizi doar în anumite momente din an sau doar în cazuri de urgență. Așa vei avea mereu o rezervă de bani și o vei putea utiliza pentru lucrurile necesare sau pentru o vacanță mai frumoasă. 

  • Un împrumut

Dacă nu ai nevoie de o sumă de bani pentru un apartament sau o casă, poți apela la credite nebancare. Creditele bancare sunt de obicei făcute pentru sume mari, cu un contract pe 25-30 de ani. De asemenea, obținerea lor poate fi un proces anevoios.  

Pentru sume mai mici, creditele nebancare sunt o opțiune bună din punct de vedere al timpului și metodelor de obținere. Un credit IFN înseamnă un credit acordat de IFN, adică instituție financiară nebancară. De exemplu, poți aplica pentru un credit IFN nebancar de la Creditfix chiar și online, fără să fie nevoie să te deplasezi. Documentele necesare pot fi trimise și verificate online de către aceste instituții, iar procesul de acordare al creditului este simplu. 

  • Un venit extra 

Munca de la domiciliu este din ce în ce mai populară, iar freelancerii din ce în ce mai mulți. Dacă ai un hobby sau o pasiune, poți încerca să le pui în practică pentru a obține niște bani în plus. Există diverse domenii care caută persoane part-time sau pentru weekend pentru câteva ore de lucru. Poți astfel să obții niște bani în plus lunar. 

Pe lângă această metodă, mai poți vinde obiecte pe care nu le mai folosești în locuința ta. Există o piață mare de colecționari care caută lucruri vintage sau second hand, așa că poți profita de această oportunitate. Cu siguranță ai lucruri prin casă pe care nu le-ai utilizat de multă vreme și care ocupă spațiu degeaba. Scutură-le de praf, vinde-le și obține câțiva bănuți în plus. 

Așadar, cumpătarea și economisirea sunt cele mai eficiente metode de a nu rămâne fără bani sau pentru a avea mereu o rezervă. Dacă totuși se întâmplă să ai nevoie rapid de niște bani în plus, poți alege un împrumut printr-un credit nebancar. Poți de asemenea să lucrezi niște ore extra, de acasă, pentru un extra venit. 

Sursa foto: unsplash.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc