AcasăADVERTORIAL4 sfaturi pentru a avea grijă de Iphone-ul tău

4 sfaturi pentru a avea grijă de Iphone-ul tău

Se estimează că în 2022 vor fi peste 110 milioane de utilizatori de iPhone doar în Statele Unite. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, atunci poate doriți să vă asigurați că iPhone-ul dvs. funcționează mai mult și mai eficient.

Există multe sfaturi și trucuri pe care s-ar putea să le cunoașteți sau nu când vine vorba de îngrijirea iPhone-ului dvs., astfel încât să puteți profită la maximum de el pe întreaga durată de viață.

Iată cele 4 sfaturi pentru a îți proteja Iphone-ul :

1. Carcasă de protecție

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți pentru a vă asigura că țineți pasul cu iPhone-ul dvs. este să achiziționați o husă de protecție pentru acesta, precum și o protecție pentru ecran. Cumpărarea unei huse pentru Iphone  ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu indiferent dacă aveți un iPhone nou-nouț sau nu.

Există multe diferite huse de protecție pentru iPhone din care să alegeți, iar magazinul kasemobile.ro dispune de o gama pentru toate gusturile. Este întotdeauna posibil să vă puteți găsi marca sau stilul preferat atunci când vine vorba de huse. Nu ar trebui să ai probleme în a găși cel mai bun caz care să se potrivească personalității tale.

2. Asigurați-vă că portul dvs. de încărcare este curat

Încărcarea telefonului poate fi unul dintre cele mai importante lucruri pe care le faceți, așa că doriți să vă asigurați că portul de încărcare este curat. Uneori, dacă telefonul nu se încarcă, ar putea fi doar din cauza unui port fulger înfundat.

Prima ta opțiune este să folosești o scobitoare pentru a îndepărta orice resturi din portul de încărcare. Faceți acest lucru cu mare atenție pentru că nu doriți să deteriorați niciunul dintre punctele de contact. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci puteți încerca o cutie de aer comprimat pentru a îndepărta orice resturi.

3. Ștergeți aplicațiile pe care nu le utilizați

Probabil că aveți destule aplicații pe telefon pe care le-ați descărcat cu ceva timp în urmă și nu le-ați deschis de atunci. Când vine vorba de a ține pasul cu întreținerea iPhone-ului, ar trebui să verificați în mod obișnuit pentru a vedea ce aplicații nu utilizați și să le ștergeți.

Există chiar și o funcție în setările dvs. numită „Descărcați aplicațiile neutilizate” pe care o puteți găsi în setările de stocare iPhone. Această funcție va șterge automat aplicațiile neutilizate atunci când nu aveți spațiu de stocare redus, dar vă va salva documentele și datele. Și dacă într-o zi decideți că aveți nevoie din nou de acea aplicație pe telefon, atunci puteți oricând să o descărcați din nou în magazinul de aplicații.

4. Actualizați la cel mai recent iOS

Menținerea iOS la zi este cea mai bună modalitate de a vă menține iPhone-ul. Apple lansează remedieri de erori și îmbunătățiri ale duratei de viață a bateriei, care pot fi descărcate prin cel mai nou iOS.

Acest lucru ar trebui să dureze doar câteva minute și este foarte ușor. Nu rămâneți niciodată în urmă cu actualizarea iPhone-ului, deoarece atunci vor apărea probleme.

Când vine vorba de întreținerea iPhone-ului, există multe lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a-l menține să funcționeze cât mai mult timp posibil și cât mai eficient posibil. Un lucru la care nu ar trebui să te gândești de 2 ori   este să ții pasul cu întreținerea iPhone-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc