AcasăADVERTORIAL4 motive să alegi o chiuvetă de colț pentru bucătăria ta

4 motive să alegi o chiuvetă de colț pentru bucătăria ta

Dacă ar trebui să intuiești care este cea mai folosită zonă din bucătărie, probabil că te-ai gândi la spațiul din jurul chiuvetei. Și ai dreptate – preparatul mâncării, gătitul și spălatul vaselor se petrec pe blatul de bucătărie. Tocmai de aceea, locul în care instalezi chiuveta poate eficientiza spațiul, sau din contră, poate să îngreuneze lucrurile. O modalitate inedită de a aduce un plus de modernitate în bucătărie, este să alegi o chiuvetă de colț.

Iată câteva avantaje ale chiuvetelor care se pot integra de minune în colțurile disponibile din bucătărie:

  1. Economisește și eficientizează spațiul din bucătărie

Chiuvetele de colț sunt o opțiune excelentă mai ales dacă ai o bucătărie mică și/sau spațiu limitat pentru a monta o chiuvetă. Munca din jurul chiuvetei (spălatul vaselor, curățenia etc) este adesea staționară, iar odată ce o persoană se ocupă de una dintre aceste activități, spațiul disponibil devine și mai restrâns. De aceea, o chiuvetă de colț poate crea mai multă libertate de mișcare, permițând membrilor familiei să își desfășoare treburile în bucătărie, simultan, fără a se deranja reciproc. Această eficientizare a activitatilor de zi de zi poate fi obținută prin instalarea unei chiuvete de bucatarie din granit pe colt de la Chiuvete-Lavello.ro.

  1. Maximizează spațiul blatului

În unele bucătării, colțurile din spatele blaturilor sunt, în cel mai bun caz, folosite pentru depozitare. Cu toate acestea, există și situații în care aceste spații nu sunt valorificate. Aceasta atitudine este de înțeles – colțurile pot fi mai greu accesibile și mai greu de curățat. Cu toate acestea, montarea unei chiuvete de colț poate transforma din această zonă ignorată, o parte activă a designului bucătăriei tale. Amplasarea pe colț a chiuvetei eliberează mai mult spațiu pentru blatul de bucătărie. Așadar, dacă ești pasionat de gătit și vrei să-ți impresionezi amicii și familia cu preparate complexe, atunci un plus de spațiu de desfășurare este binevenit.

  1. Poți alege dintr-o varietate de modele

Unul dintre avantajele chiuvetelor de colț este faptul că majoritatea dintre ele vor funcționa pentru orice tip de bucătărie. În funcție de disponibilitatea pe care o ai în ceea ce privește spațiul, poți alege modelul dorit. În general, cele mai populare sunt chiuvetele cu un singur bazin, fără despărțitor, ce au o dimensiune potrivită pentru spațiile mai mici.  Chiuvetele duble au un despărțitor fie direct în centrul chiuvetei, fie pe o parte, astfel încât se formează un vas mare și un vas mai mic în chiuvetă pe care îl poți utiliza după bunul plac. Nu în ultimul rând, chiuvetele de colț în diagonală au un design unic care se încadrează la fix în spațiul creat colțul blatului. 

  1. Are un design modern

Pe lângă aspectul practic, multe persoane sunt interesate și de modul în care arată bucătăriile lor. Elementele precum chiuveta și spațiul de uscat vase pot deveni punctul central al bucătăriei tale. Există o varietate de modele și designuri moderne de chiuvete de colț. De la chiuvete din inox și granit care dau un aer urban modern, până la chiuvetele elegante din rășină sau porțelan, cu siguranță vei găsi un model potrivit pentru bucătăria ta. Totodată, acestea sunt disponibile în mai multe culori și pot avea o varietate de caracteristici interesante precum un spațiu de uscat vase incorporat. 

Așadar, o chiuvetă de colț este alegerea perfectă atunci când vrei să eficientizezi spațiul din bucătărie. Totodată, te vei bucura de un produs mondern, care va îmbunătăți designul disponibil.

Sursă foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc