AcasăADVERTORIAL4 motive pentru care trebuie să îți cumperi chiar acum o tricicletă...

4 motive pentru care trebuie să îți cumperi chiar acum o tricicletă electrică

Poluarea este din ce în ce mai vizibilă pe zi ce trece, iar acest fenomen este datorat, în mare parte, omului. Omul este cel care construiește cât mai multe uzine, fabrici, tot el aruncă în natură gunoaie, fără să-i pese de consecințe, iar când vine vorba de mijlocul de transport, omul optează întotdeauna pentru mașina personală. Totuși, fie că faci această alegere din comoditate sau sub pretextul că te grăbești să ajungi la locul de muncă, află că un mijloc de transport în comun parcurge, de obicei, mult mai puțin în trafic decât o mașină normală. Dacă vrei însă să fii și mai conservator cu planeta, ai toate motivele. Există numeroase mijloace de transport pe două sau pe trei roți, cărora cu siguranță ar trebui să le dai o șansă. Putem începe aici să discutăm despre tricicleta electrică.

Iată 4 motive pentru care să alegi o tricicletă electrică:

1.    Sunt ușor de condus

Pentru a conduce un astfel de vehicul nu ai nevoie de foarte multă îndemânare. Tebuie să cunoști regulile de circulație, evident, la fel de bine cum trebuie să deții cunoștințele minime ale unui șofer de autovehicul, însă nu este deloc la fel de complicat. Vehiculul este dotat cu 3 viteze, are oglinzi, semnalizări, claxon și lumini, bineînțeles. Foarte interesant este faptul că dacă circuli cu o viteză limitată de 25 km/h nu ai nevoie de permis auto sau de înmatriculare!

2.    Sunt aproape la fel de practice ca mașinile

Știai că tricicletele electrice au două locuri? Astfel, dacă trebuie să pleci undeva cu partenera, nu este un motiv plauzibil să iei mașina, o excepție reprezentând-o doar ploaia. Mai mult, tricicletele de la dbsolar.ro sunt dotate chiar și cu un coș, astfel încât să o poți folosi și la cumpărături, dar au și funcția de mers înapoi, cu semnale sonore. Dacă te-ai decis să-ți cumperi una, dar n-ai găsit încă modelul ideal, intră pe Dbsolar.ro și vezi aici câteva opțiuni care te-ar putea interesa.

3.    Nu trebuie să te ridici de pe ea la semafor

Un alt avantaj al tricicletei electrice este că nu trebuie să te cobori de pe ea, decât atunci când vrei tu. Așadar, când vei ajunge la semafor vei putea sta în continuare așezat, pentru că cele trei roți o ajută să-și mențină echilibrul singură. Acest lucru nu se va întâmpla și în cazul altor mijloace de transport care nu poluează, precum bicicleta sau trotineta.

4.    Consumul tricicletei electrice este redus

O tricicletă electrică nu va ajunge niciodată la consumul unei mașini. Ba mai mult, există triciclete care consumă și mai puțin decât biletul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun. Când vine vorba de motorul acestora, este bine de specificat faptul că este silențios și nu produce niciun fel de deranj fonic.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele unei triciclete electrice, dar după ce o vei testa, vei descoperi, probabil, și altele. Este necesar să începi chiar tu cu schimbarea, pentru că nimeni altcineva nu este răspunzător de sănătatea ta. Pe lângă reducerea poluării, acest vehicul te ajută să te și relaxezi, după o zi lungă la birou.

Sursa poza: pexels.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc