AcasăADVERTORIAL3 SOLUȚII de a așeza încălțămintea tuturor membrilor familiei la ușa de...

3 SOLUȚII de a așeza încălțămintea tuturor membrilor familiei la ușa de la intrare

În multe locuințe se poate observa că la intrare sunt așezate la vedere numeroase perechi de pantofi, papuci, cizme, sandale, teniși, aparținând tuturor membrilor familiei. Uneori, din lipsa banilor sau a imaginației, proprietarii sunt nevoiți să le lase așa și să se plângă permanent de faptul că nu au spațiu suficient, că încălțămintea este mereu alandala, că nimeni nu-și găsește pantofii când are nevoie sau că aspectul estetic al interiorului are de suferit și că musafirii care le trec pragul sunt surprinși neplăcut de acesta. Cumva holul de la intrare aduce un minus uriaș look-ului casei, iar acest lucru obligă la găsirea unor soluții optime în acest sens.

Ordinea în casă este dorința oricărei persoane, însă puțini știu că un rol important în păstrarea ei o au organizatoarele de tot felul. Indiferent că este vorba despre încălțăminte, îmbrăcăminte, bijuterii, ustensile de bucătărie, prosoape, obiecte pentru igienă personală sau diferite alte lucruri necesare în orice casă, organizarea lor ar trebui să se facă eficient cu ajutorul unor suporturi utile, care vor așeza totul la locul lui, în așa fel încât dezordinea să lipsească definitiv. 

Iată câteva soluții interesante de a așeza încălțămintea membrilor familiei în mod organizat!

Există numeroase idei bune, care pot satisface pe oricine, indiferent de investiție. De exemplu, se poate așeza la intrare o bancă lungă, cu rafturi sub ea, pe care să fie puși pantofii, cutiile din lemn pot deveni un alt spațiu de depozitare, fixându-se pe tot peretele, coșurile împletite ar putea să aibă succes în unele locuințe, dar și organizatoarele acelea din plastic, ce pot fi agățat de ușa dulapului. Totuși, printre cele mai populare se numără cele prezentate mai jos:

  1. Cea mai bună idee pentru a rezolva această problemă antipatică este achiziția unui pantofar în stil clasic sau modern. Dacă ești în căutarea unui astfel de obiect, atunci comandă un pantofar de pe site-ul Homelux.ro unde găsești calitate, rezistență și eficiență. În funcție de numărul membrilor familiei tale poți opta pentru un pantofar de dimensiuni mai mari sau mai mici, cu mai multe niveluri. Nu uita de aspectul exterior, care trebuie să se muleze pe designul ales pentru amenajarea interiorului;
  1. În familiile cu mulți copii, unele mămici au ales o soluție inedită de a organiza încălțămintea, așezând pe hol câte un săculeț agățat de cuier pentru fiecare membru. Aceste obiecte se pot face manual sau pot fi achiziționate din comerț, fără să fie nevoie de o investiție prea mare. Pentru a personaliza fiecare săculeț, prinde o fundă în culoarea preferată a fiecăruia sau scrie numele lui;
  1. Soluții originale sunt foarte multe, așa că pot fi consultate nenumăratele idei prezentate de persoane creative pe internet. Una dintre ele este folosirea unei scări vechi, recondiționate, pe post de pantofar. Cum se face acest lucru? Se taie pe din două scara, apoi se așază paralel cele două bucăți și se prind câteva rafturi între ele, la distanță unele de altele. Se pot colora vesel sau ținând cont de cromatica încăperii și se pun pe hol sau în camera copiilor, în dressing sau în orice altă încăpere îți dorești.

În concluzie, dacă vrei să rezolvi problema dezordinii în holul de la intrare și dacă te gândești că ar fi mult mai util ca fiecare membru al familiei să găsească rapid și ușor ceea ce dorește să încalțe, atunci organizarea este cheia succesului. Alege oricare dintre aceste idei și pune-o în practică!

Sursă foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc