AcasăADVERTORIAL3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

3 sfaturi pentru a-ți crea o baie uimitoare

Băile sunt, în general, mult mai mici decât, să zicem, o bucătărie, o cameră de zi sau un dormitor, ceea ce înseamnă că este posibil să poți termina singur o mulțime de lucrări și să faci numeroase schimbări de design, fără a fi nevoit să cheltui foarte mulți bani pe mobilier. Acestea fiind spuse, actualizând și înlocuind corpurile, accesoriile și obiectele de decor specifice din baia ta, poți transforma cu ușurință spațiul într-un refugiu modern, primitor.

Iată trei sfaturi pentru crearea unei băi moderne:

  • Chiuvetă și baterie actualizate:

Încă de dimineață, când te pregătești de o nouă zi, te uiți în jos la chiuveta din baie și parcă ți se pare învârtită, așa-i?! Întrucât te gândești să faci upgrade, uită-te atent la ce este considerat modern astăzi în materie de chiuvete contemporane, deoarece s-au schimbat numeroase lucruri! Caută chiuvete inclusiv din sticlă texturată, materiale asemănătoare cuprului, porțelan vitros și multe altele, dar fi atent și la oferta de baterii duș de la Sensodays deoarece vei avea nevoie și de astfel de lucruri pentru a schimba aspectul general al băii. 

Indiferent dacă optezi pentru o chiuvetă sub montaj, o chiuvetă cu soclu pentru spații înguste sau o chiuvetă cu vas mare pentru a crea un design modern, o chiuvetă de baie nouă te poate ajuta să creezi un aspect uimitor la un preț accesibil. Ulterior, înlocuiește robinetul de la chiuvetă, dar și pe cel de la duș cu unități cu aspect modern într-un finisaj de nichel satinat, bronz fin, nuanță lucioasă sau alt luciu contemporan.

  • Cadă centrală:

O cadă ar putea părea o extravaganță (la urma urmei, un duș este suficient din punct de vedere tehnic), dar există momente în viață când o baie caldă este singura soluție după o zi grea la locul de muncă sau după o săptămână stresantă. 

Pentru a actualiza aspectul băii, ia în considerare posibilitatea de a-ți schimba cada fără a o masca cu faianță! Alege o cadă independentă sau o cadă modernă cu picioare. În funcție de spațiul tău, poți alege un design dreptunghiular sau oval, un stil unic sau chiar o cadă rotundă independentă într-un stil Feng Shui potrivit pentru relaxare și armonie. Va arăta la fel de minunat pe cât va fi de utilă!

  • Plăci de pardoseală și tapeturi:

Acesta este cu siguranță o chestiune de gust personal, dar există numeroase opțiuni disponibile astăzi pentru a te ajuta să creezi un aspect modern, care oferă o durabilitate serioasă și o prezentare uimitoare. 

Pentru pardoseli, ia în considerare parchet laminat nou, rezistent la apă, plăci de marmură sau chiar vinil cu model. Pereții pot fi acoperiți cu plăci de mozaic contemporane care pot fi lipite cu ușurință sau plăci ceramice moderne într-un ton elegant de gri sau argintiu. 

Instalarea plăcilor ondulate 3D poate crea un aspect la modă, adăugând în același timp o notă de interes vizual la ceea ce este în mod normal o încăpere destul de banală a casei. Stai departe de culorile întunecate din baie – mai ales când vine vorba de vopsea, deoarece probabil îți dorești ca baia să pară cât mai strălucitoare, mare și aerisită. Și ține cont că băile moderne au pardoseală mată. 

Tu vei ține cont de toate aceste sfaturi atunci când vei începe procesul de modernizare al băii tale?

Sursă foto: shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin pe EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? pe Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul pe Mircea-Molot
un cetatean responsabil pe Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil pe Mostră de necivilizație la Banpotoc