AcasăADMINISTRATIE3 lei ora de parcare în centrul Timișoarei

3 lei ora de parcare în centrul Timișoarei

3 lei ora de parcare în centrul municipiului Timișoara. Aceasta este valoarea taxei pe care au decis-o consilierii locali timișoreni reuniți în ședință extraordinară. Mai mult, cei care dețin abonamente TimPark, nu le vor putea folosi în zona centrală, fiind obligați și ei să cumpere tichete de 3 lei pentru fiecare oră de staționare pe unul dintre locurile de parcare situata în așa numita ”Zonă Zero” care curpinde parcarea de la Modex, cea din spatele magazinului Bega si cea de langa Hotel Central. 

Consilierii locali au decis ca în Zona Zero să fie reintroduse barierele, neacceptând însă o propunere care ar fi dat posibilitatea achiziționării tichetelor de parcare din imediata apropiere a acestora. Pentru persoanele care doresc să plătească prin SMS pentru unul dintre locurile de parcare din centru, valoarea acestuia este de 0,75 euro + TVA. Primarul Nicolae Robu spune că până în prezent peste 10.000 de timișoreni dețin un abonament de parcare, iar numărul zilnic al celor care plătesc prin SMS pentru a parca în oraș depășește 2000. Edilul s-a opus vehement ideii de introducere a parcometrelor , consilierii opoziției susținând totuși că nu este normal ca singura metodă de plată pentru parcarea în oraș să fie cea prin intermediul telefonului.

Pe ordinea ședinţei extraordinară a Consiliului Local Timişoara s-au mai aflat mutarea Liceului de Arte Plastice, circulaţia bicicletelor prin Piaţa Victoriei şi pe strada Alba Iulia, precum şi schimbul de terenuri efectuat cu condiţia îndepărtării acvariului din centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc