AcasăSTIRI13 polițiști, cercetați de Inspecția internă a IPJ Hunedoara

13 polițiști, cercetați de Inspecția internă a IPJ Hunedoara

[ad_1]

Anchetă internă la Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara. Mai mulți polițiști sunt cercetați disciplinar de Inspecția Internă după ce au fost identificați printre particpanții la botezul ce a avut loc, sâmbătă, într-un restaurant din Petroșani. Trei localități din Valea Jiului se află în scenariu roșu, printre care și Petroșani. 

Polițiști căutați la indisciplină

Conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus efectuarea de cercetări disciplinare în cazul unor polițiști, participanți la un botez ce a avut loc, sâmbătă, la Petroșani. Evenimentul nu a fost suspendat deși localitatea se afla sub incidența unui scenariu roșu.

Detalii despre evenimentele din Petroșani vezi aici, aici și aici. 

”Ofiţerii Biroului Control Intern urmează să stabilească dacă şi câţi poliţişti au participat la acest eveniment privat (botezul copilului unei familii de polițiști – n.r.) şi  să propună măsuri disciplinare, în cazul în care aceştia vor fi găsiţi vinovaţi. Ppnă în momentul de faţă s-a stabilit că, pe lângă mama copilului botezat, alți 12 agenţi de poliţie ar fi luat parte la eveniment”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii cercetați sunt din aproape toate unitățile polițienești din Valea Jiului.

Mama copilului, aflată în concediu maternal, este polițistă la Petroșani. Tatăl copilului este polițist la Aninoasa. Unchiul copilului, din partea mamei, este polițist la Hațeg. Toți trei sunt angajați în IPJ Hunedoara de prin 2017.

Cei doi frați polițiști sunt copiii unei femei de afaceri din Valea Jiului, membră PSD Hunedoara. Femeie de afaceri în cauză este una care s-a mai aflat în centrul unor subiecte de presă, din cauza folosirii unor persoane în câmpul muncii, fără forme legale. Detalii despre acest subiect, aici.

Botezul a avut loc în restaurantul Belle Epoque, controlat de omul de afaceri Sorin Avramescu.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: