AcasăSTIRI10 proiecte pe lista scurtă a strategiei de dezvoltare a Văii Jiului

10 proiecte pe lista scurtă a strategiei de dezvoltare a Văii Jiului

[ad_1]

Strategia de dezvoltare a Văii Jiului trebuie finalizată și prezentată în aprilie. Luni, în urma unor discuții purtate online cu reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, au fost alese mai multe proiecte pentru zona sudică a județului Hunedoara.

Un al 11-lea proiect ar putea ajunge și el pe listă

Primarii din Valea Jiului s-au declarat nemulțumiți de drafturile strategiei de dezvoltare a Văii Jiului prezentate până acum. Documentul trebuie finalizat în luna aprilie, iar luni a avut loc o întâlnire ale cărei discuții au vizat exact strategia de dezvoltare a Văii Jiului întocmită de PricewaterhouseCoopers, companie de consultanță contractată de Comisia Europeană.

”În cadrul întâlnirii de astăzi a fost propusă o listă de 16 proiecte dintre care noi, autoritățile publice locale, am ales 10 proiecte ce urmează să fie dezvoltate și pentru care se vor întocmi fișele de proiect. De asemenea, la insistențele noastre, este posibil ca încă un proiect, al 11-lea, să fie inclus pe această listă scurtă. De precizat că această listă de 10 proiecte nu exclude implementarea și a altor programe finanțate din fonduri europene pentru dezvoltarea Văii Jiului”, spune Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cele 10 proiecte menite să ajute la dezvoltarea Văii Jiului prin fondurile europene puse la dispoziție prin programul tranziției juste vor fi cunoscute după ce strategia va fi aprobată.

 

[ad_2]

Source link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Adrian Negrila on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
Gaina Constantin on EXPONATUL LUNII IULIE LA MCDR
ce e prostia Regiunea Timis-Hateg? on Regiunea Vest? Poate Timiș-Hațeg
anonimul on Mircea-Molot
un cetatean responsabil on Controale sanitare în şcoli
un cetatean responsabil on Mostră de necivilizație la Banpotoc
%d blogeri au apreciat: